המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חותכים את הקרפיון לפרוסות ומקלפים את העור. מכל פרוסה שומרים בצד את העור להמשך עבודה. מוציאים את כל העצמות שניתן.
טוחנים את פרוסות הדג במטחנת בשר עם בצל אחד ו-2 ביצים קשות. לתוך העיסה טוחנים עוד סלק אחד קלוף.
מעברים את העיסה לקערה ומוסיפים את שאר המצרכים, מערבבים בידיים לעיסה אחידה.
מהעיסה שנוצרה יוצרים קציצות בגודל בינוני ואותן עוטפים בעור של הדג שקילפנו בתחילת ההכנה.
בתחתית סיר מניחים בצל, פרוסות מ-6 סלקים הנותרים ועלי דפנה. מסדרים את קציצות הגפילטע פיש מעל.
מוצאים לאחר הבישול את הקציצות שיתקררו לטמפ' החדר. מניחים בכלי, עוטפים ומכניסים למקרר לקירור ליום אחד.
מגישים קר. בתאבון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0