המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
טוחנים את הדג עם הביצים הקשות. מוסיפים לתערובת את הביצים הרכות, קמח מצה, סוכר, מלח, פלפל ובצלים. מערבבים את התערובת עד לקבלת מרקם אחיד. יוצרים קציצות בגודל של כ- 8 ס"מ.
מוסיפים לסיר הציר את הבצלים, הגזר וראש הסלרי. מתבלים במלח, פלפל וסוכר. יוצקים את המים לסיר, מביאים לרתיחה ומבשלים במשך כ-30 דקות.
מסננים את הירקות מהציר. מוסיפים לציר את קציצות הדג ופרוסות הגזר, ומניחים אותן בעדינות. ממשיכים לבשל כ-60 דקות על להבה נמוכה.
לאחר הבישול מניחים בצד להתקרר ומעבירים למקרר בכלי מכוסה למשך לילה שלם.
מגישים כל קציצה עם מעט מהג'לי, שנוצר מהציר ופרוסת גזר.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0