טוחנים את הדג עם הביצים הקשות. מוסיפים לתערובת את הביצים הרכות, קמח מצה, סוכר, מלח, פלפל ובצלים. מערבבים את התערובת עד לקבלת מרקם אחיד. יוצרים קציצות בגודל של כ- 8 ס"מ.
שלב 2
0 דקות
מוסיפים לסיר הציר את הבצלים, הגזר וראש הסלרי. מתבלים במלח, פלפל וסוכר. יוצקים את המים לסיר, מביאים לרתיחה ומבשלים במשך כ-30 דקות.
שלב 3
0 דקות
מסננים את הירקות מהציר. מוסיפים לציר את קציצות הדג ופרוסות הגזר, ומניחים אותן בעדינות. ממשיכים לבשל כ-60 דקות על להבה נמוכה.
שלב 4
0 דקות
לאחר הבישול מניחים בצד להתקרר ומעבירים למקרר בכלי מכוסה למשך לילה שלם.
שלב 5
0 דקות
מגישים כל קציצה עם מעט מהג'לי, שנוצר מהציר ופרוסת גזר.
שלב 1
מתוך
5
טוחנים את הדג עם הביצים הקשות. מוסיפים לתערובת את הביצים הרכות, קמח מצה, סוכר, מלח, פלפל ובצלים. מערבבים את התערובת עד לקבלת מרקם אחיד. יוצרים קציצות בגודל של כ- 8 ס"מ.
שלב 2
מתוך
5
מוסיפים לסיר הציר את הבצלים, הגזר וראש הסלרי. מתבלים במלח, פלפל וסוכר. יוצקים את המים לסיר, מביאים לרתיחה ומבשלים במשך כ-30 דקות.
שלב 3
מתוך
5
מסננים את הירקות מהציר. מוסיפים לציר את קציצות הדג ופרוסות הגזר, ומניחים אותן בעדינות. ממשיכים לבשל כ-60 דקות על להבה נמוכה.
שלב 4
מתוך
5
לאחר הבישול מניחים בצד להתקרר ומעבירים למקרר בכלי מכוסה למשך לילה שלם.
שלב 5
מתוך
5
מגישים כל קציצה עם מעט מהג'לי, שנוצר מהציר ופרוסת גזר.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0