המתכון הזה נוצר עבור 20 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
טוחנים את פילה הדג במטחנה לפחות פעמיים, מוסיפים למטחנה את הבצל והביצה הקשה.
מוסיפים לעיסה שתי ביצים, קמח מצה, סוכר, מלח ופלפל לבן ומערבבים היטב. טועמים ומתקנים תיבול לפי הטעם.
בתוך סיר מלא עד מחציתו במים, מניחים גזרים, בצל פרוס לפרוסות, סוכר, מלח, ופלפל לבן ומביאים לרתיחה.
ממלאים את פרוסות הדג בחלק מעיסת הדגים הטחונים, ומשאר העיסה יוצרים קציצות בגודל אחיד ומניחים בסיר.
מביאים לרתיחה, ומעבירים לאש קטנה עם סיר מכוסה לכ-180 דקות.
לאחר קירור של 60 דקות, מעבירים את הדגים לכלי זכוכית ולמקרר.
את ציר הדגים שנשאר בסיר מבשלים עד לקבלת ציר מרוכז (גלי). מצננים ומעבירים למקרר.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0