המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים תנור ל-200 מעלות.
מקלפים את הבטטה והארטישוק הירושלמי, ופורסים אותם לפרוסות דקות (הארטישוק קצת יותר קשה מהבטטה, ומומלץ לחתוך אותו לפרוסות דקות יותר).
מסדרים בתבנית משומנת שכבות של בטטה והארטישוק הירושלמי. ממליחים ומפלפלים בין השכבות.
בקערה מערבבים שמנת, חלב, שום, טימין, מלח ופלפל, ויוצקים מעל הארטישוק והבטטה שבתבנית. מפזרים על הכול פירורי לחם, ומעליהם מטפטפים מעט שמן זית.
אופים כ-45 דקות, עד שהפירורים זהובים. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0