מחממים תנור לחום של 180 מעלות. מניחים את הכרובית על תבנית אפייה עם נייר פרגמנט, מעבירים לתנור החם ל-12 דקות. מוציאים ומצננים.
שלב 2
0 דקות
בסיר בינוני ממיסים על להבה בינונית את החמאה, מתבלים בשום, מלח, פלפל ואגוז מוסקט. מוסיפים את הקמח ומערבבים עד שנוצרת רביכה. מוסיפים את החלב בבת אחת ומערבבים בעזרת מטרפה עד לקבלת תערובת חלקה וללא גושים.
שלב 3
30 דקות
ממשיכים לבשל תוך כדי ערבוב מתמיד כ-5 דקות, עד לקבלת בשמל מרקם של יוגורט סמיך. מכבים את הלהבה וממשיכים לערבב דקה נוספת. טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך. מצננים כחצי שעה בטמפ' החדר.
שלב 4
20 דקות
מחממים תנור לחום של 170 מעלות. מערבבים את הבשמל המצונן בעזרת מטרפה עד שהוא חוזר למרקם חלק. מוסיפים את הגבינות ואת העירית. מוסיפים את הכרובית ומערבבים בעדינות. מעבירים לתבנית אפייה בינונית, מעבירים לתנור החם ל-20 דקות, עד להזהבה. מגישים חם.
שלב 1
מתוך
4
מחממים תנור לחום של 180 מעלות. מניחים את הכרובית על תבנית אפייה עם נייר פרגמנט, מעבירים לתנור החם ל-12 דקות. מוציאים ומצננים.
שלב 2
מתוך
4
בסיר בינוני ממיסים על להבה בינונית את החמאה, מתבלים בשום, מלח, פלפל ואגוז מוסקט. מוסיפים את הקמח ומערבבים עד שנוצרת רביכה. מוסיפים את החלב בבת אחת ומערבבים בעזרת מטרפה עד לקבלת תערובת חלקה וללא גושים.
שלב 3
מתוך
4
ממשיכים לבשל תוך כדי ערבוב מתמיד כ-5 דקות, עד לקבלת בשמל מרקם של יוגורט סמיך. מכבים את הלהבה וממשיכים לערבב דקה נוספת. טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך. מצננים כחצי שעה בטמפ' החדר.
שלב 4
מתוך
4
מחממים תנור לחום של 170 מעלות. מערבבים את הבשמל המצונן בעזרת מטרפה עד שהוא חוזר למרקם חלק. מוסיפים את הגבינות ואת העירית. מוסיפים את הכרובית ומערבבים בעדינות. מעבירים לתבנית אפייה בינונית, מעבירים לתנור החם ל-20 דקות, עד להזהבה. מגישים חם.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0