המתכון הזה נוצר עבור 1 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
בסיר גדול מרתיחים מים וכף מלח.
כשהמים רותחים מוסיפים את הכרובית ומבשלים אותה כ-10 דקות.
מסננים היטב את הכרובית ושמים אותה בתבנית שמתאימה לתנור.
בקערה מערבבים היטב מיונז צרפתי, ביצים, שמנת מתוקה, פירורית זהב, תבלינים וגבינת מוצרלה.
שופכים את התערובת שנוצרה על הכרובית, מוסיפים את הפרמזן, חופן שומשום וחופן עירית קצוצה.
אופים כ-40 דקות עד הזהבה יפה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
שלום מדוע לא מצויין גודל התבנית?
היי רבקה, אפשר להשתמש בכל תבנית מלבנית, תבנית פיירקס, מה שיש לך ושהבלילה תיכנס. חג שמח 💖
המתכון לא מדוייק. שמנת מתוקה מתי? בצל ירקו או עירית? גבינה צהובה או מוצורלה?
היי עדנה, תודה על תשומת הלב, עכשיו המתכון ברור יותר. יום מקסים 🌸
מאוד
הצג מתכונים נוספים
הערות 4