המתכון הזה נוצר עבור 1 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
בסיר גדול מרתיחים מים וכף מלח.
כשהמים רותחים מוסיפים את הכרובית ומבשלים אותה כ-10 דקות.
מסננים היטב את הכרובית ושמים אותה בתבנית שמתאימה לתנור.
בקערה מערבבים היטב מיונז צרפתי, ביצים, שמנת מתוקה, פירורית זהב, תבלינים וגבינת מוצרלה.
שופכים את התערובת שנוצרה על הכרובית, מוסיפים את הפרמזן, חופן שומשום וחופן עירית קצוצה.
אופים כ-40 דקות עד הזהבה יפה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 4