המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים תנור ל-190 מעלות.
מרפדים תבנית בנייר אפייה ומשמנים מעט.
בסיר מניחים מעט חמאה ואת השום הכתוש ומטגנים מעט. מוסיפים שמנת מתוקה ותבלינים (ללא אגוז המוסקט). מבשלים 5 דקות לאיחוד הטעמים.
מסדרים שכבה של תפוח אדמה בתבנית, מעל יוצקים חלק מהשמנת המתובלת ומפזרים פרמזן ואגוז מוסקט.
ממשיכים לסדרת את השכבות באותו אופן, עד למעלה (כ-4 שכבות).
מכסים את התבנית ברדיד אלומיניום ומכניסים לתנור ל-50 דקות, עד לריכוך.
מסירים את רדיד האלומיניום ומכניסים שוב לתנור להשחמה, לעוד 20 דקות, עד להזהבה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0