מחממים את התנור לחום גבוה (200 מעלות). משמנים בכף חמאה תבנית חסינת חום בגודל בינוני.
שלב 2
0 דקות
קולפים את תפוחי האדמה והבטטות ופורסים אותם לעיגולים דקיקים (בעובי כ-1 מ"מ).
שלב 3
0 דקות
מחממים את השמנת עם אגוז המוסקט בסיר בינוני ומביאים לרתיחה. מתבלים במלח ופלפל (מומלץ פלפל שחור גרוס).
שלב 4
0 דקות
מסדרים את פרוסות הבטטות ותפוחי האדמה, כשהן חופפות זו לזו (כמו רעפים) ולסירוגין, פעם שורה כתומה ופעם שורה לבנה (המשקיענים יכולים לסדר את הפרוסות לסירוגין).
שלב 5
45 דקות
יוצקים מעל את השמנת החמה ואופים 45 דקות, או עד שהפרוסות מתרככות.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
5
מחממים את התנור לחום גבוה (200 מעלות). משמנים בכף חמאה תבנית חסינת חום בגודל בינוני.
שלב 2
מתוך
5
קולפים את תפוחי האדמה והבטטות ופורסים אותם לעיגולים דקיקים (בעובי כ-1 מ"מ).
שלב 3
מתוך
5
מחממים את השמנת עם אגוז המוסקט בסיר בינוני ומביאים לרתיחה. מתבלים במלח ופלפל (מומלץ פלפל שחור גרוס).
שלב 4
מתוך
5
מסדרים את פרוסות הבטטות ותפוחי האדמה, כשהן חופפות זו לזו (כמו רעפים) ולסירוגין, פעם שורה כתומה ופעם שורה לבנה (המשקיענים יכולים לסדר את הפרוסות לסירוגין).
שלב 5
מתוך
5
יוצקים מעל את השמנת החמה ואופים 45 דקות, או עד שהפרוסות מתרככות.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0