מערבבים יחד כמות שווה של מלח ופפריקה מתוקה מאיכות טובה. מוסיפים מעט סוכר, מערבבים ויוצקים לתערובת קצת מים. מערבבים עד לקבלת תערובת משחתית במרקם אחיד.
שלב 2
0 דקות
מניחים את הדג על צלחת עם העור כלפי מטה. מכסים בשכבה דקה של משחת הפפריקה ושומרים בקירור.
שלב 3
0 דקות
לאחר 48 שעות, שוטפים את הדג במים פושרים ומייבשים. הדג תפס את כל הטעמים והניחוחות של תערובת הפפריקה.
שלב 4
0 דקות
יוצקים בצלחת אחרת את הברנדי והשמיר, ומניחים מעל את הדג - הפעם עם העור כלפי מעלה. מעל הדג מניחים משקולת (צלחת, או כל דבר כבד). את הדג שומרים במקרר ל-48 שעות נוספות. הדג מוכן, מעט יבש וכבוש להפליא.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
4
מערבבים יחד כמות שווה של מלח ופפריקה מתוקה מאיכות טובה. מוסיפים מעט סוכר, מערבבים ויוצקים לתערובת קצת מים. מערבבים עד לקבלת תערובת משחתית במרקם אחיד.
שלב 2
מתוך
4
מניחים את הדג על צלחת עם העור כלפי מטה. מכסים בשכבה דקה של משחת הפפריקה ושומרים בקירור.
שלב 3
מתוך
4
לאחר 48 שעות, שוטפים את הדג במים פושרים ומייבשים. הדג תפס את כל הטעמים והניחוחות של תערובת הפפריקה.
שלב 4
מתוך
4
יוצקים בצלחת אחרת את הברנדי והשמיר, ומניחים מעל את הדג - הפעם עם העור כלפי מעלה. מעל הדג מניחים משקולת (צלחת, או כל דבר כבד). את הדג שומרים במקרר ל-48 שעות נוספות. הדג מוכן, מעט יבש וכבוש להפליא.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0