המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים יחד כמות שווה של מלח ופפריקה מתוקה מאיכות טובה. מוסיפים מעט סוכר, מערבבים ויוצקים לתערובת קצת מים. מערבבים עד לקבלת תערובת משחתית במרקם אחיד.
מניחים את הדג על צלחת עם העור כלפי מטה. מכסים בשכבה דקה של משחת הפפריקה ושומרים בקירור.
לאחר 48 שעות, שוטפים את הדג במים פושרים ומייבשים. הדג תפס את כל הטעמים והניחוחות של תערובת הפפריקה.
יוצקים בצלחת אחרת את הברנדי והשמיר, ומניחים מעל את הדג - הפעם עם העור כלפי מעלה. מעל הדג מניחים משקולת (צלחת, או כל דבר כבד). את הדג שומרים במקרר ל-48 שעות נוספות. הדג מוכן, מעט יבש וכבוש להפליא. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0