המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לתוך סיר רחב לשפוך את השמנים, כורכום ושום. לטגן קלות ולהוסיף עגבנייה קצוצה. להמשיך לטגן הכל על להבה נמוכה.
להוסיף מעט מלח וקמצוץ סוכר ולערבב. לאחר מכן להוסיף את הרסק תוך כדי ערבוב.
לקחת את פרוסות הדגים, להניח בסיר על הרוטב ולתת לזה טיגון קל משני הצדדים ורק אז להוסיף את היין. לתת בישול קל של 5 דקות בערך.
ממיסים מרק עוף בחצי כוס מים ומוסיפים לתבשיל. מכסים.
מבשלים עוד כ-5 דקות, עד שהנוזלים מתאדים מעט.
מסירים את המכסה. בוזקים את הכוסברה הקצוצה על הדגים וממשיכים בבישול של כ-2 דקות, בישול בסיר חשוף. מומלץ מדי פעם לצקת מין הרוטב בסיר על הדגים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0