מפשירים את פרוסות הדג (אם הן קפואות) ושוטפים אותן. מזלפים עליהן את מיץ הלימון.
שלב 2
0 דקות
בקערית שטוחה טורפים את הביצים עם המים והתבלינים. בקערית נוספת שמים את פירורי הלחם.
שלב 3
0 דקות
מחממים את השמן במחבת רחבה, על להבה גבוהה.
שלב 4
0 דקות
טובלים את פרוסות הדג בביצה, לאחר מכן בפירורי הלחם, ומניחים לטיגון בשמן החם. כשפירורי הלחם מתחילים להזהיב, הופכים את הדגים, מטגנים כשתי דקות נוספות ומוציאים לקערה מרופדת במגבות נייר.
שלב 5
0 דקות
מערבבים בקערית את כל חומרי הרוטב, טועמים ומוסיפים מלח במידת הצורך.
שלב 6
0 דקות
מגישים את הדגים ואת הרוטב בנפרד, וכל סועד יוצק מהרוטב לצלחתו.
שלב 1
מתוך
6
מפשירים את פרוסות הדג (אם הן קפואות) ושוטפים אותן. מזלפים עליהן את מיץ הלימון.
שלב 2
מתוך
6
בקערית שטוחה טורפים את הביצים עם המים והתבלינים. בקערית נוספת שמים את פירורי הלחם.
שלב 3
מתוך
6
מחממים את השמן במחבת רחבה, על להבה גבוהה.
שלב 4
מתוך
6
טובלים את פרוסות הדג בביצה, לאחר מכן בפירורי הלחם, ומניחים לטיגון בשמן החם. כשפירורי הלחם מתחילים להזהיב, הופכים את הדגים, מטגנים כשתי דקות נוספות ומוציאים לקערה מרופדת במגבות נייר.
שלב 5
מתוך
6
מערבבים בקערית את כל חומרי הרוטב, טועמים ומוסיפים מלח במידת הצורך.
שלב 6
מתוך
6
מגישים את הדגים ואת הרוטב בנפרד, וכל סועד יוצק מהרוטב לצלחתו.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0