המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מכינים תערובת תבלינים: יוצקים לקערית, שמן, אריסה, פפריקה, כורכום ומלח, ומערבבים היטב עד קבלת תערובת אחידה.
מניחים במחבת כשני שליש מכמות הכוסברה, שום, פלפלים וריבועי לימון (הכבוש והרגיל).
טובלים את הדג בתערובת התבלינים ומניחים על המחבת. אם נשאר רוטב יש לפזר אותו על פרוסות הדג.
מניחים את הכוסברה שנותרה על הדג, יוצקים (חצי עד 1 כוס) מים ומביאים לרתיחה.
מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים 5-7 דקות.
מוציאים את המכסה ונותנים לרוטב להתאדות, הדג מוכן כעבור 15-20 דקות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0