המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שוטפים את הדגים היטב ומייבשים במגבות נייר. יוצקים את שמן הזית לחלל שבבטנם ומכניסים פנימה את עשבי התיבול. עוטפים כל דג ברפיון בנייר אפייה.
מערבבים בקערה את המלח והחלבון. יוצקים חצי מכמות המלח לתבנית גדולה ועמוקה ומניחים מעל את הדגים העטופים. יוצקים מעל את שארית המלח ומהדקים, כך שהדגים יהיו קבורים לגמרי במלח.
מחממים תנור לחום מקסימלי ואופים 30 דקות.
מגישים לשולחן עם המלח ומחלצים את הדגים לעיני האורחים המשתאים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0