שוטפים את הדגים היטב ומייבשים במגבות נייר. יוצקים את שמן הזית לחלל שבבטנם ומכניסים פנימה את עשבי התיבול. עוטפים כל דג ברפיון בנייר אפייה.
שלב 2
0 דקות
מערבבים בקערה את המלח והחלבון. יוצקים חצי מכמות המלח לתבנית גדולה ועמוקה ומניחים מעל את הדגים העטופים. יוצקים מעל את שארית המלח ומהדקים, כך שהדגים יהיו קבורים לגמרי במלח.
שלב 3
0 דקות
מחממים תנור לחום מקסימלי ואופים 30 דקות.
שלב 4
0 דקות
מגישים לשולחן עם המלח ומחלצים את הדגים לעיני האורחים המשתאים.
שלב 1
מתוך
4
שוטפים את הדגים היטב ומייבשים במגבות נייר. יוצקים את שמן הזית לחלל שבבטנם ומכניסים פנימה את עשבי התיבול. עוטפים כל דג ברפיון בנייר אפייה.
שלב 2
מתוך
4
מערבבים בקערה את המלח והחלבון. יוצקים חצי מכמות המלח לתבנית גדולה ועמוקה ומניחים מעל את הדגים העטופים. יוצקים מעל את שארית המלח ומהדקים, כך שהדגים יהיו קבורים לגמרי במלח.
שלב 3
מתוך
4
מחממים תנור לחום מקסימלי ואופים 30 דקות.
שלב 4
מתוך
4
מגישים לשולחן עם המלח ומחלצים את הדגים לעיני האורחים המשתאים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0