המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
שוטפים את הדג וחותכים למנות. מנטפים עליו מיץ לימון, בוזקים מעט מלח ומשאירים כ-60 דקות.
בקערה קטנה מערבבים היטב את הפלפל האדום, השמן והכורכום. טובלים את נתחי הדג בתערובת.
בתחתית סיר רחב שמים את שיני השום השלמות ואת הפלפלים, ומסדרים עליהם בנוחות את נתחי הדג.
מפזרים על נתחי הדג את הפטרוזיליה והכוסברה הקצוצים, ומוסיפים את המים.
מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים, מכוסה, כ-60 דקות.
מסירים את המכסה ומבשלים 30 דקות נוספות.
מגישים חם. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0