מנקים את הדג וחותכים חתכים אלכסוניים בבשר הדג משני צידיו.
שלב 2
0 דקות
מקמחים את הדג היטב ומנערים קלות להוציא עודפי קמח.
שלב 3
0 דקות
מחממים ווק היטב ויוצקים בזהירות את שמן הבוטנים לאורך צידי הווק. כאשר השמן חם, מכניסים בזהירות את הדג, ומטגנים משני צידיו בערך כ-4 דק'. מוציאים את הדג בזהירות ומניחים על נייר סופג לספיגת עודפי השמן.
שלב 4
0 דקות
שופכים את השמן מהווק פרט לכמות של כף אחת. מערבבים את הקורנפלור עם 2 כפות מים ומניחים בצד. מוסיפים לווק החם שום, ג'ינג'ר, יין אורז, רוטב שעועית וסויה ומערבבים.
שלב 5
0 דקות
מוסיפים את הבצל הירוק, הצ'ילי ושמן השומשום.
שלב 6
0 דקות
מערבבים ומוסיפים את המים ואת בלילת הקורנפלור. מביאים לרתיחה ומחזירים את הדג לווק.
שלב 7
0 דקות
לאחר כדקה מוציאים לצלחת ויוצקים את הרוטב על הדג. מעטרים בעלי כוסברה.
שלב 1
מתוך
7
מנקים את הדג וחותכים חתכים אלכסוניים בבשר הדג משני צידיו.
שלב 2
מתוך
7
מקמחים את הדג היטב ומנערים קלות להוציא עודפי קמח.
שלב 3
מתוך
7
מחממים ווק היטב ויוצקים בזהירות את שמן הבוטנים לאורך צידי הווק. כאשר השמן חם, מכניסים בזהירות את הדג, ומטגנים משני צידיו בערך כ-4 דק'. מוציאים את הדג בזהירות ומניחים על נייר סופג לספיגת עודפי השמן.
שלב 4
מתוך
7
שופכים את השמן מהווק פרט לכמות של כף אחת. מערבבים את הקורנפלור עם 2 כפות מים ומניחים בצד. מוסיפים לווק החם שום, ג'ינג'ר, יין אורז, רוטב שעועית וסויה ומערבבים.
שלב 5
מתוך
7
מוסיפים את הבצל הירוק, הצ'ילי ושמן השומשום.
שלב 6
מתוך
7
מערבבים ומוסיפים את המים ואת בלילת הקורנפלור. מביאים לרתיחה ומחזירים את הדג לווק.
שלב 7
מתוך
7
לאחר כדקה מוציאים לצלחת ויוצקים את הרוטב על הדג. מעטרים בעלי כוסברה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0