המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מנקים את הדג וחותכים חתכים אלכסוניים בבשר הדג משני צידיו.
מקמחים את הדג היטב ומנערים קלות להוציא עודפי קמח.
מחממים ווק היטב ויוצקים בזהירות את שמן הבוטנים לאורך צידי הווק. כאשר השמן חם, מכניסים בזהירות את הדג, ומטגנים משני צידיו בערך כ-4 דק'. מוציאים את הדג בזהירות ומניחים על נייר סופג לספיגת עודפי השמן.
שופכים את השמן מהווק פרט לכמות של כף אחת. מערבבים את הקורנפלור עם 2 כפות מים ומניחים בצד. מוסיפים לווק החם שום, ג'ינג'ר, יין אורז, רוטב שעועית וסויה ומערבבים.
מוסיפים את הבצל הירוק, הצ'ילי ושמן השומשום.
מערבבים ומוסיפים את המים ואת בלילת הקורנפלור. מביאים לרתיחה ומחזירים את הדג לווק.
לאחר כדקה מוציאים לצלחת ויוצקים את הרוטב על הדג. מעטרים בעלי כוסברה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0