המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
קוצצים את עשבי התיבול, ומכינים תערובת עם שמן הזית והשום (חתוך לפרוסות דקות).
מוסיפים מיץ לימון, מלח, פלפל לבן ופלפל שחור גרוס.
מרטיבים את הדג בחצי מכמות התערובת, ומניחים במקרר ל-15 דקות.
מניחים את הדגים בתבנית, ומוסיפים את יתרת התערובת.
מכסים בנייר כסף, ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום בינוני של 180 מעלות ל-20 דקות.
מסירים את נייר הכסף ומשחימים את הדג בגריל עוד 10 דקות. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0