המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים את המלח, הטימין, הנענע והזעתר בכלי קטן. טובלים שתי מנות חמאה בתערובת ומניחים כל מנה בבטן של כל דג. את שאר התערובת מורחים על הדג עצמו.
מניחים את הדגים בתבנית ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כחצי שעה עד 35 דקות.
מכינים את הרוטב: קצת לפני שהדג מוכן מרתיחים את היין בסיר קטן. מנמיכים את האש ומוסיפים את הזעפרן ואת חומץ האורז. מערבבים היטב ומוסיפים את החמאה תוך כדי ערבוב עד שהיא נמסה. מכבים את האש.
מעבירים את הדגים לצלחות הגשה ועל כל דג יוצקים 2 כפות מהרוטב. מגישים חם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0