המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בצלחת עמוקה מניחים ביצה, מלח, פלפל וקטשופ. בצלחת נוספת מניחים את פירורי הלחם והזעתר.
מחממים מחבת ומוסיפים את השמן. בינתיים מצפים את הדגים (יוצא כ-10 מנות דג) בתערובת הביצה ואח"כ בפירורי הלחם והזעתר.
כשהשמן חם מוסיפים את הדגים למחבת על אש בינונית ומכסים.
מטגנים למשך כ-10 דקות עד להזהבה הרצויה, לאחר מכן הופכים לצד השני לעוד מספר דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0