המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מנקים את הדגים ומשאירים בצד.
בסיר בישול (עדיפות לסוטאז') מערבבים את התפו"א, עגבנייה הפלפלים והשום. במקביל מערבבים בצלחת את התבלינים עם 2-3 כוסות מים.
מסדרים את הדגים מעל התפו"א ושופכים את הנוזל והתבלינים. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים במשך 30-40 דקות עד קבלת רוטב סמיך.
תוך כדי הבישול מנערים את הסיר ובעזרת כף מרטיבים את הדג. בודקים תיבול ואם יש צורך מתקנים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0