מכינים קרמל בסיר סוטאז' מכף אחת סוכר ושתי כפות מים על אש קטנה, ותוך כדי השגחה. כשהקרמל מקבל צבע ענברי, מוסיפים עוד 1/2 כוס מים ומערבבים. מוסיפים את השום, רוטב הדגים, השמן וחלב הקוקוס.
שלב 2
0 דקות
מסדרים על קרקעית המחבת את גבעולי הבצל הירוק במין רפסודה, שאפשר להניח עליה את הדג. מסדרים את פרוסות הדג כשהעורר כלפי מטה. הן צריכות להיות מכוסות ברוטב ממש כמעט עד למעלה. מפזרים מעל הדג את פרוסות בצלי השאלוט.
שלב 3
0 דקות
מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים על אש קטנה כ-45 דקות. או עד שהרוטב הצטמצם מאוד והוא סמיך, עוטף את הדג (ונורא נורא טעים).
שלב 4
0 דקות
אם אתם מצליחים, הפכו את הדג באמצע במהלך הבישול בלי להרוס אותו.
שלב 5
0 דקות
להגשה: אפשר לפזר על המנה בצל ירוק טרי ליופי וצ'ילי אדום לחריפות.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
5
מכינים קרמל בסיר סוטאז' מכף אחת סוכר ושתי כפות מים על אש קטנה, ותוך כדי השגחה. כשהקרמל מקבל צבע ענברי, מוסיפים עוד 1/2 כוס מים ומערבבים. מוסיפים את השום, רוטב הדגים, השמן וחלב הקוקוס.
שלב 2
מתוך
5
מסדרים על קרקעית המחבת את גבעולי הבצל הירוק במין רפסודה, שאפשר להניח עליה את הדג. מסדרים את פרוסות הדג כשהעורר כלפי מטה. הן צריכות להיות מכוסות ברוטב ממש כמעט עד למעלה. מפזרים מעל הדג את פרוסות בצלי השאלוט.
שלב 3
מתוך
5
מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים על אש קטנה כ-45 דקות. או עד שהרוטב הצטמצם מאוד והוא סמיך, עוטף את הדג (ונורא נורא טעים).
שלב 4
מתוך
5
אם אתם מצליחים, הפכו את הדג באמצע במהלך הבישול בלי להרוס אותו.
שלב 5
מתוך
5
להגשה: אפשר לפזר על המנה בצל ירוק טרי ליופי וצ'ילי אדום לחריפות.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0