המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מניחים בסיר כוסברה קצוצה דק, מפזרים מעל את הגמבה, תפוחי אדמה, שום, פלפל יבש חריף ודגים.
מוסיפים את המים, מפזרים מעט מלח על הדג ומבשלים כ-15 דקות.
מערבבים בקערית את השמן, פפריקה, פלפל, כורכום, כמון ואת שאר המלח, שופכים מעל הדג ומבשלים עוד כ-30 דקות, עד לספיגת הנוזלים.
מוסיפים כוסברה מעל לדג ומבשלים כ-5 דקות נוספות.
במהלך הבישול מרטיבים את הדג עם הרוטב כדי שיספוג טעמים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
אפשר במקום דניס לנשים מושט,אמנון או סלומון
בהחלט אפשר 🌸
מתי מוסיפים את התפוא?
היי, מופיע בשלב הראשון במתכון 🌸
טעים יאמיייייייי הכנתי לכבוד שבת
הצג מתכונים נוספים
הערות 3