המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
משרים את הדגים למשך שעה במים עם מלח ולימון.
בינתיים קוצצים דק את הכוסברה והשום (אפשר גם לכתוש). מערבבים אותם ביחד, ומוסיפים בערך רבע כוס שמן, 2 כפיות מלח ומעט פלפל שחור. סוחטים את הלימון לתערובת, ומוסיפים 2 כפות גריל דג אדום.
לוקחים תבנית ומרפדים אותה עם כוסברה, אפשר גם עם פלחי לימון, שוטפים את הדגים, וממלאים אותם בתערובת. מורחים על כל הדג את התערובת ומניחים בתבנית.
מכניסים לתנור למשך 30 דקות בערך והדג מוכן לאכילה. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0