המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
הכנת תערובת הקוקוס: מערבבים את הקוקוס הטרי והמגורד עם רוטב הבסיס, שיני השום, המלח והזנגביל.
מרתיחים מים ושופכים על עלי הבננה, על מנת לרכך אותם.
על כל עלה בננה מפזרים שכבה דקה של תערובת הקוקוס.
מניחים את פילה הדג על הקוקוס, ומכסים בשכבה שנייה של תערובת הקוקוס.
עוטפים הכל בעלה הבננה, וקושרים בעזרת חוט תפירה.
מחממים במחבת שתי כפות שמן. מניחים במחבת את מנות הדג ומנמיכים את האש.
בכל חצי דקה משפריצים מעט מים, וכך מטגנים/מאדים את הדג. ממשיכים כך 10 דקות.
הצעת הגשה: מגישים את הדג בתוך עלה הבננה. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0