המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בתבנית מניחים לימון, שום קצוץ ממש דק וקטן ופטרוזיליה קצוצה. מוסיפים את השמן.
מניחים את הדגים בתבנית, כל דג בתורו וממש עם הידיים, מערבבים את כל הרטבים מסביב לדג.
מפעילים תנור על חם של 180 מעלות, מתיזים עם הידיים טיפות של מים, מכניסים את הדג לתנור.
לאחר שעה שמדי פעם מעבירים לגריל בתנור עד שהדג שרוף קצת מלמעלה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0