המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
משרים את הדג במים עם מעט מלח ולימון למשך 60 דקות.
פורסים את העגבניות ומסדרים בסיר.
מפזרים מעל את החומוס ואת הלימון הכבוש.
מניחים את חתיכות הדג ואת שיני השום.
קוצצים את הכוסברה ואת הפלפל חריף ומפזרים מעל הדג.
מבשלים כ-10 דקות על אש נמוכה.
מערבבים את השמן, הפפריקה, המלח, מרק העוף והכמון ושופכים מעל הדגים עם כוס וחצי מים.
מבשלים 45 -30 דקות או עד שהרוטב מצטמצם.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0