המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
משרים בלימון ומלח את פרוסות הדג כ - 20 דקות.
בסיר מתאים לדגים מחממים את השמן ומתחילים לטגן את השום עד הזהבה.
מוסיפים את הפפריקה המתוקה, השאטה, המלח ופרוסות הלימון ומערבבים.
מוסיפים את העגבניות והכוסברה ומערבבים, מכסים את הסיר ומבשלים בערך 20 דקות על חום נמוך.
מוסיפים את נתחי הדג ומעל מסדרים את הפלפלים החריפים.
מפזרים את אבקת התיבול וסוגרים את מכסה הסיר לבישול על חום נמוך למשך 25 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0