המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
משרים את הדג כחצי שעה עם מלח ולימון ולאחר מכן רוחצים היטב.
בתחתית הסיר שמים כוסברה, מוסיפים את השום, הפלפלים, הגזר והעגבניות.
מערבבים בקערה את הפפריקה עם חצי כוס שמן ומוסיפים לסיר.
ממלאים מים בסיר ומבשלים רבע שעה. מוסיפים את הדג ומבשלים 20 דקות על אש נמוכה. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0