חותכים את תפוחי האדמה לפלחים מעט עבים ומסדרים בתחתית הסיר, מוסיפים מעל את הגזרים החתוכים לעיגולים וגמבה אדומה חתוכה לרצועות.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים פלפלים ירוקים חריפים (או אדומים).
שלב 4
0 דקות
מפזרים את שיני השום השלמות בסיר.
שלב 5
0 דקות
קוצצים חצי צרור כוסברה ומפזרים מעל תפוחי האדמה שבסיר. מוסיפים גרגירי חומוס.
שלב 6
0 דקות
מוסיפים כ-2 כוסות מים מים (עד גובה הירקות) בערך שתי כוסות, ומביאים לרתיחה ראשונה.
שלב 7
0 דקות
מכינים בינתיים את התבלינים בקערה נפרדת: חצי ראש שום קצוץ דק, החצי השני של צרור הכוסברה, כשלושת רבעי כוס שמן, כמה כפות מים רותחים, מעט מרק עוף פרווה, מעט מלח, פפריקה מתוקה, פפריקה חריפה, או תבלין סודאני גרוס, טיפה כמון למי שאוהב. מערבבים טוב טוב את תערובת התבלינים ומוסיפים לסיר חצי מהכמות של קערת התבלינים מלמעלה על כל הסיר עם כף בזמן הרתיחה.
שלב 8
30 דקות
לאחר מכן שוטפים את הדגים, מהלימון ומהמלח. מוסיפים אותם לסיר ומעליהם שופכים את החצי השני של קערת התבלינים. מבשלים כ-30 דקות.
שלב 1
מתוך
8
משרים את הדג במים, לימון ומלח, כ-30 דקות.
שלב 2
מתוך
8
חותכים את תפוחי האדמה לפלחים מעט עבים ומסדרים בתחתית הסיר, מוסיפים מעל את הגזרים החתוכים לעיגולים וגמבה אדומה חתוכה לרצועות.
שלב 3
מתוך
8
מוסיפים פלפלים ירוקים חריפים (או אדומים).
שלב 4
מתוך
8
מפזרים את שיני השום השלמות בסיר.
שלב 5
מתוך
8
קוצצים חצי צרור כוסברה ומפזרים מעל תפוחי האדמה שבסיר. מוסיפים גרגירי חומוס.
שלב 6
מתוך
8
מוסיפים כ-2 כוסות מים מים (עד גובה הירקות) בערך שתי כוסות, ומביאים לרתיחה ראשונה.
שלב 7
מתוך
8
מכינים בינתיים את התבלינים בקערה נפרדת: חצי ראש שום קצוץ דק, החצי השני של צרור הכוסברה, כשלושת רבעי כוס שמן, כמה כפות מים רותחים, מעט מרק עוף פרווה, מעט מלח, פפריקה מתוקה, פפריקה חריפה, או תבלין סודאני גרוס, טיפה כמון למי שאוהב. מערבבים טוב טוב את תערובת התבלינים ומוסיפים לסיר חצי מהכמות של קערת התבלינים מלמעלה על כל הסיר עם כף בזמן הרתיחה.
שלב 8
מתוך
8
לאחר מכן שוטפים את הדגים, מהלימון ומהמלח. מוסיפים אותם לסיר ומעליהם שופכים את החצי השני של קערת התבלינים. מבשלים כ-30 דקות.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0