המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לוקחים סיר רחב ושטוח מאלומניום שמתאים לדגים.
מדליקים אש בינונית ושופכים את השמן. כשהשמן מתחמם, מטגנים את הגזר ואת הפלפל החריף.
לאחר שהתרככו הירקות, יש להוסיף את עלי ואת גבעולי הסלרי, הכוסברה וחצאי השום.
לערבב מדיי פעם ולוודא שהשום לא יישרף.
להוסיף רק את ראש הלוקוס ולערבב יחד עם הירקות.
להוסיף את המים לאחר חמש דקות של בישול הראש ולערבב.
להוסיף את כל התבלינים, הלימונים הכבושיםואת המלח.
לתקן טעמים ולבשל על אש קטנה קטנה כשעה מכוסה במכסה.
אחרי שעה להוציא את ראש הדג ולזרוק אותו.
להוסיף את פרוסות הדג בזהירות אחד ליד השני ולנער את הסיר מהצדדים עד שהרוטב מתמזג על כל פרוסות הדג.
לבשל על אש קטנה עוד כ 20 דקות והמנה מוכנה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0