המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חורצים את הדג לאורך, משרים ברוטב מיסו, במקביל פורסים כמה חתיכות של ג'ינג'ר ומשרים את הפטריות עם הדג.
בקערה שמים את האורז ביחד עם כל המרכיבים ומבשלים במיקרו 15 דקות. מוציאים וממליחים.
בכלי אידוי מניחים את עלי המנגולד ומעליהם את הדג ופטריות שיטאקי. עוטפים את הדג עם שני עלי מנגולד ומכניסים למיקרו ל-20 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0