המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
ממליחים את הדגים ומניחים בצד ל-30 דקות. מנגבים את המלח עם נייר סופג, לא לשטוף.
מניחים את הדגים על תבנית אפייה חד פעמית, מושחים את הדגים עם שמן זית ומיונז בנדיבות. ממלאים את בטן הדגים עם כוסברה קצוצה, עגבניות, בצל ולימון.
מפזרים מעל הדגים את יתרת הכוסברה, עגבניות, לימון ובצל.
מפזרים על הדגים פלפל שחור גס, כורכום ופפריקה מתוקה לפי הטעם.
מכסים את התבנית בנייר כסף, מחוררים בכמה מקומות.
מעבירים לתנור שחומם מראש ל-220 מעלות, כ-40 דקות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0