המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מפזרים בתוך מחבת עמוק וגדול לימון כבוש.
מפזרים מעל את כל שאר הירקות, חוץ מהכוסברה.
מניחים מעל את חתיכות הדגים.
מערבבים בקערה קטנה את הפפריקה, השמן, המלח, הפלפל, רסק העגבניות והכוסברה, לתערובת אחידה.
שופכים ומורחים על כל חתיכת דג, את השאר מוסיפים למחבת.
מוסיפים 2-3 כוסות מים, או עד שהמים מכסים חצי מהדג.
מבשלים על אש גבוהה בלי מכסה, עד לרתיחה.
מנמיכים את האש, מכסים את הסיר ומבשלים בין 30 ל-45 דקות, מדי פעם מרטיבים את הדגים עם הרוטב שמסביב.
כשהנוזלים מתאדים, אפשר לכבות את האש. לא להזיז את הדגים עם הכף עד להגשה, מכיוון שהם עלולים להתפרק. בתיאבון!
ניתן להמיר את נסיכת הנילוס במושט או קורבינה. ניתן להמיר את הפפריקה המתוקה בחריפה. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1