המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שמים מעט שמן קנולה במחבת.
מטגנים את הפלפלים כשתי דקות על אש גבוהה תוך כדי ערבוב.
מנמיכים את האש ומוסיפים את העגבניות ומערבבים.
מוסיפים את השום הכתוש ומערבבים.
שופכים לכוס שלוש כפות של שמן קנולה ואת כל התבלינים פנימה ומערבבים עד שאין גושים ושופכים לסיר.
אם רוצים רסק עגבניות מוסיפים.
מסדרים את הדג בסיר מוזגים עליו מהרוטב ומכסים את הסיר מבשלים כ15 עד 20 דקות על אש נמוכה.
קוצצים את הפטרוזיליה דק דק ומפזרים על הדג, מכבים את האש ומחכים דקה או שתיים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0