המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים בסיר את הגזר עד הזהבה.
מוסיפים עגבניות מקולפות ופרוסות ואת הפלפל החריף (לפי טעם).
מניחים מעל את הדג כשהוא פרוס למלבנים.
מקלפים את שיני השום ומפזרים מעל יחד עם הכוסברה קצוצה.
מערבבים את כל התבלינים עם המים, ושופכים מעל הדג (אין צורך במלח כיוון שיש מרק עוף במתכון).
מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש וממשיכים לבשל במשך 20 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0