המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
יוצקים מיץ לימון על הדגים.
לאחר ניקוי הדג זורים מלח, ופלפל מורחים מ-2 הצדדים. מגלגלים לגלילות ומהדקים בקסמי עץ, משהים כחצי שעה.
בסיר שטוח מחממים שמן , מוסיפים בצל ומאדים. יוצקים פנימה יין ורסק עגבניות , מרתיחים ומנמיכים להבה.
בכלי מערבבים עמילן תירס , אבקת מרק, פלפל במים, לתערובת אחידה, מעבירים את התערובת לרוטב מרתיחים,
מניחים בזהירות את גלילות הדגים ברוטב הרותח, מנמיכים להבה,
מבשלים כ-15 דקות.
מעבירים לצלחת הגשה יוצקים עליהם רוטב וזורים פטרוזיליה.מגישים עם ירקות שורש מאודים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0