המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
משרים את הדג בלימון ומלח למשך 30 דקות, שוטפים ומנגבים בנייר סופג.
מטגנים במחבת את קוביות הבצל, עד להזהבה.
מוסיפים את הטונה (מסוננת מהשמן), מטגנים מעט ומוסיפים את התרד. לאחר מכן, מוסיפים את התבלינים. ממשיכים בטיגון עוד עשר דקות, ומקררים את התערובת.
ממלאים כף מהתערובת בכל פילה מהחלק הרחב לצר, מגלגלים, ואם יש צורך סוגרים בקיסם.
טובלים בביצה ובפירורי הלחם.
מטגנים תחילה מצד התפר, הופכים ומטגנים להזהבה. מקררים.
מכינים את רוטב הפטריות לפי ההוראות השקית, ויוצקים מעל הדגים. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0