המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מעסים צד אחד של הנתח בפפריקה, ומורחים בתערובת.
משמנים תבנית במעט שמן וזורים שכבה דקה של פירורי לחם.
מניחים את הדג עם הרוטב על גבו בתבנית,
חוזרים על פעולת העיסוי בפפריקה וציפוי הרוטב בצד העליון.
זורים עוד מעט פירורי לחם.
מכסים היטב, ואופים בתנור בטמפרטורה 180 מעלות, כ-25 דקות .
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0