המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מעסים צד אחד של הנתח בפפריקה, ומורחים בתערובת.
משמנים תבנית במעט שמן וזורים שכבה דקה של פירורי לחם.
מניחים את הדג עם הרוטב על גבו בתבנית,
חוזרים על פעולת העיסוי בפפריקה וציפוי הרוטב בצד העליון.
זורים עוד מעט פירורי לחם.
מכסים היטב, ואופים בתנור בטמפרטורה 180 מעלות, כ-25 דקות .
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0