המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
משרים 30 דקות את הדג עם מלח ומיץ לימון.
חותכים את הגמבות לרצועות מאורכות ודקות, את העגבניות לרבעים, את הפלפל החריף לעיגולים ואת עגבניות השרי לחצאים.
מחממים שמן זית בסיר גדול ושטוח ומטגנים את הירקות החתוכים יחד עם שום ולימון פרוס לעיגולים דקים כ-8-10 דק'.
מניחים בקערית חצי כוס שמן זית ואת כל התבלינים ומערבבים. שופכים על הירקות בסיר.
מפזרים את צרור הכוסברה, מוסיפים 1-2 כוסות מים ומביאים לרתיחה.
שוטפים את הסלמון ומוסיפים אותו לסיר לבישול של 30 דקות לכל היותר.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1