מערבבים את כל חומרי המשרה (לבד מהדג ומרצועות הבצל הירוק) ומשרים בו את נתחי הדג ל- 120 דקות.
שלב 2
15 דקות
מחממים תנור גריל לחום גבוה (200 -220 מעלות) ומניחים את הדגים במרחק של 10 ס"מ ממקור החום. יוצקים על הדגים מהמשרה מפעם לפעם. צולים כ- 15 דקות (תלוי בעובי הנתח).
שלב 3
0 דקות
מקשטים ברצועות בצל ירוק ומגישים.
שלב 1
מתוך
3
מערבבים את כל חומרי המשרה (לבד מהדג ומרצועות הבצל הירוק) ומשרים בו את נתחי הדג ל- 120 דקות.
שלב 2
מתוך
3
מחממים תנור גריל לחום גבוה (200 -220 מעלות) ומניחים את הדגים במרחק של 10 ס"מ ממקור החום. יוצקים על הדגים מהמשרה מפעם לפעם. צולים כ- 15 דקות (תלוי בעובי הנתח).
שלב 3
מתוך
3
מקשטים ברצועות בצל ירוק ומגישים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0