מערבבים את כל חומרי המשרה (לבד מהדג ומרצועות הבצל הירוק) ומשרים בו את נתחי הדג ל- 120 דקות.
שלב 2
15 דקות
מחממים תנור גריל לחום גבוה (200 -220 מעלות) ומניחים את הדגים במרחק של 10 ס"מ ממקור החום. יוצקים על הדגים מהמשרה מפעם לפעם. צולים כ- 15 דקות (תלוי בעובי הנתח).
שלב 3
0 דקות
מקשטים ברצועות בצל ירוק ומגישים.
שלב 1
מתוך
3
מערבבים את כל חומרי המשרה (לבד מהדג ומרצועות הבצל הירוק) ומשרים בו את נתחי הדג ל- 120 דקות.
שלב 2
מתוך
3
מחממים תנור גריל לחום גבוה (200 -220 מעלות) ומניחים את הדגים במרחק של 10 ס"מ ממקור החום. יוצקים על הדגים מהמשרה מפעם לפעם. צולים כ- 15 דקות (תלוי בעובי הנתח).
הערות 0