לחצת על קישור של צד שלישי ואתה עומד לעזוב את דף האינטרנט bishulim.il. אנא שים לב שאין לנו שליטה על פלטפורמות צד שלישי אלה ואיננו תומכים או מקבלים כל אחריות או חבות לגביהן, לרבות התוכן שלהן או הפונקציות שלהן. לכן, האינטראקציה שלך עם פלטפורמות אלה היא על אחריותך בלבד. איננו מקבלים אחריות על פלטפורמות צד שלישי אלה ועל התנאים וההגבלות שלהן. מידע נוסף בתנאי השימוש שלנו כאן
המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מלהיטים מחבת עם שמן הזית.
מניחים את נתחי הכרוב ומכסים את המחבת.
מפזרים את המלח על נתחי הדג.
אחרי השחמה קלה הופכים את נתחי הכרוב ומוסיפים לצידם את נתחי הדג, כשהעור כלפי מטה, וצולים היטב עם מכסה.
מוסיפים את רוטב הצ'ילי המתוק, רוטב סויה ומים לפי הצורך ומכסים את המחבת.
מוסיפים לנודלס המבושל כוסברה, קשיו ונענע ומערבבים.
מוסיפים למחבת את הנודלס המתובל לצד הסלמון והכרוב ומשקשקים את המחבת לספיגת טעמים.
מניחים על צלחת את הנודלס, כרוב ונתח סלמון.
מזלפים מעל לימון ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0