המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים שמן במחבת ומטגנים את הגמבה עד שהיא מתרככת. מוסיפים את העגבניות, השום הכתוש והכוסברה ומביאים לרתיחה. מנמיכים ומבשלים כ-20 דקות לערך.
מוסיפים את התבלינים לפי הטעם.
מניחים בתבנית (פיירקס, חד פעמי, חסינת חום) את פרוסות הדג ושופכים מעל את הרוטב. מכניסים לתנור 180 מעלות כ-40 דקות או קצת פחות, תלוי איך אוהבים את הדג.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0