המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
יוצרים 3 חתכים משני צידי הדג.
מכינים בלילה מכל המרכיבים, מברישים את הדגים ומכינים את הדגים לצלייה.
צולים בתוך רשת כארבע דקות בכל צד.
מניחים כל דג בצלחת כשמעליו מניחים שיפוד עגבנייה. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0