המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכינים פסטה לפי ההוראות שעל האריזה.
מטגנים קוביות בטטה בחמאה, עד שהן מתרככות. מורידים מהאש ומשאירים במחבת.
מטגנים במחבת נפרדת בצל עד הזהבה.
מוסיפים שום פרוס, מטגנים מעט ומוסיפים את השמנת.
מתבלים במלח, פלפל ואבקת שום.
כאשר הרוטב מסמיך, מוסיפים גבינת פרמזן.
יוצקים את הרוטב על הפסטה המוכנה ומוסיפים עוד קצת פרמזן לפני ההגשה.
הכנת הברוסקטה: פורסים את הבגט.
מורחים על כל פרוסה קצת חמאה.
מניחים מעל כפית של פסטו.
מניחים מעל חתיכה של גבינת מוצרלה ופרמזן. מגישים לצד הפסטה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0