המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מפרקים את הכרובית לפרחים בינוניים ומבשלים במים רותחים 6-7 דקות. מסננים ומצננים.
מקלפים בקולפן את החציל וחותכים אותו למקלות בעובי של 1/2 1 ס״מ.
טורפים את הביצים ומתבלים במלח, אפשר גם מעט חרדל.
מצפים בפירורית זהב ומטגנים בשמן עמוק וחם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0