המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
במיקסר עם וו לישה מכניסים את הקמח שמרים, ביצים, מים, סוכר וחמאה, ומעבדים 8 דקות לבצק אחיד וחלק, בדקה האחרונה מוסיפים את המלח וממשיכים ללוש.
מכניסים את הבצק לקערה מעט משומנת, מכסים בניילון נצמד ומתפיחים כ-45 דק' עד שעה במקום מוצל חמים, עד שהבצק גדל ב-50%, לאחר מכן מעבירים שעה למקרר.
מרדדים את הבצק על משטח מעט מקומח לעובי של כ-1 ס"מ וקורצים עיגולים או צורות לפי שיקולכם ומתוכן קורצים עוד עיגול קטן (כך נקבל את צורת הדונאטס).
מעבירים את הטבעות לתבניות עם נייר אפייה, מכוסות במגבת לחה ומתפיחים עוד כ-45 דק'.
מחממים שמן עמוק בסיר ומטגנים 3-4 דונאטס, כל פעם במשך 2-3 דקות, עד להזהבה ומניחים בקערה עם נייר סופג עד להתקררות.
בינתיים מכינים את הציפוי (גנאש): מרתיחים שמנת מתוקה ושופכים אותה מעל לשוקולד המריר, ממתינים כדקה ומערבבים.
לוקחים את הדונאטס, טובלים בגנאש ומפזרים מעל שבבי שוקולד לבן.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0