המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים את כל החומרים במיקסר עם וו לישה, למעט מלח וברנדי, 10 דקות: שלוש דקות במהירות איטית ושבע דקות במהירות בינונית.
מוסיפים את המלח והברנדי וממשיכים ללוש עוד 3 דקות.
מוציאים לשולחן עבודה מקומח מעט ומכסים בניילון למשך 30 דקות.
מרדדים את הבצק לעובי ס"מ וקורצים בעזרת כוס עיגולים בקוטר 7 ס"מ. בעזרת כוס צ'ייסר קורצים עיגול במרכז ליצירת דונטס.
מתפיחים כשעה ומכינים במקביל סיר טיגון עם שמן עמוק.
מחממים את השמן.
מטגנים 3 דקות בכל צד.
מעטרים במגוון ציפויים: סוכר, סוכר וקינמון, שוקולד מריר, שוקולד חלב, או שוקולד לבן, ריבת חלב, חלבה ועוד.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0