המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים סיר עם מעט שמן, מוסיפים את הפתיתים ומערבבים מעט.
מוסיפים חלב שיכסה את הפתיתים, ומביאים לרתיחה.
מנמיכים להבה ומבשלים 5 דקות, או עד שהפתיתים רכים. מערבבים מדי פעם.
אם הפתיתים דביקים, מוסיפים מעט חלב קר. אפשר להוסיף מעט חמאה לשדרוג.
מסדרים בקעריות ומפזרים מעל מעט סוכר. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0