מסדרים את פלחי הדלורית בתבנית בצורה מסודרת (כמו קוביות דומינו שנפלו).
שלב 3
0 דקות
לרוטב: ממיסים את החמאה קלות במיקרו, עד למצב נוזלי.
שלב 4
0 דקות
מוסיפים את הסוכר והקינמון ומערבבים עד אחידות, ויוצקים על הדלורית שבתבנית.
שלב 5
60 דקות
מכניסים לתנור או לטוסטר ל-200 מעלות, כ-60 דקות.
*לגרסת פרווה - ניתן להמיר את החמאה במרגרינה. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 1
מתוך
5
משמנים תבנית קטנה (אני משתמשת בטוסטר).
שלב 2
מתוך
5
מסדרים את פלחי הדלורית בתבנית בצורה מסודרת (כמו קוביות דומינו שנפלו).
שלב 3
מתוך
5
לרוטב: ממיסים את החמאה קלות במיקרו, עד למצב נוזלי.
שלב 4
מתוך
5
מוסיפים את הסוכר והקינמון ומערבבים עד אחידות, ויוצקים על הדלורית שבתבנית.
שלב 5
מתוך
5
מכניסים לתנור או לטוסטר ל-200 מעלות, כ-60 דקות.
*לגרסת פרווה - ניתן להמיר את החמאה במרגרינה. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0