לחצת על קישור של צד שלישי ואתה עומד לעזוב את דף האינטרנט bishulim.il. אנא שים לב שאין לנו שליטה על פלטפורמות צד שלישי אלה ואיננו תומכים או מקבלים כל אחריות או חבות לגביהן, לרבות התוכן שלהן או הפונקציות שלהן. לכן, האינטראקציה שלך עם פלטפורמות אלה היא על אחריותך בלבד. איננו מקבלים אחריות על פלטפורמות צד שלישי אלה ועל התנאים וההגבלות שלהן. מידע נוסף בתנאי השימוש שלנו כאן
המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חותכים את הדלועים לחצאים ומרוקנים מגרעינים בעזרת כף.
מניחים את חצאי הדלועים בתבנית ומברישים בשמן זית.
אופים בתנור שחומם מראש בחום של 180 מעלות כ-20 דקות, או עד שהדלעת רכה.
מבשלים את הקינואה במים רותחים כ-20 דקות. מסננים משאריות המים ומקררים.
מערבבים את הקינואה בקערה, יחד עם כל מרכיבי המלית - פירות יבשים, סויה, סילאן, אגוזי לוז, נענע, קינמון, חומץ, מיץ ליים, שמן זית ומוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
ממלאים את חצאי הדלועים במלית המוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש בחום של 100 מעלות, 10 דקות עם נייר כסף ועוד 10 דקות ללא נייר כסף.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1