לחצת על קישור של צד שלישי ואתה עומד לעזוב את דף האינטרנט bishulim.il. אנא שים לב שאין לנו שליטה על פלטפורמות צד שלישי אלה ואיננו תומכים או מקבלים כל אחריות או חבות לגביהן, לרבות התוכן שלהן או הפונקציות שלהן. לכן, האינטראקציה שלך עם פלטפורמות אלה היא על אחריותך בלבד. איננו מקבלים אחריות על פלטפורמות צד שלישי אלה ועל התנאים וההגבלות שלהן. מידע נוסף בתנאי השימוש שלנו כאן
אפשר סרטונים
דלעת ערמונים ממולאת בקינואה ופירות יבשים
(5)
40 דקות
קל
מתכונאי/ת: אלונה זוהר
דלעת ערמונים מרשימה שמעוררת חשק לתפוס ולנגוס. הטעם האגוזי של הדלעת חובר למילוי המתקתק של הקינואה והפירות היבשים.
חותכים את הדלועים לחצאים ומרוקנים מגרעינים בעזרת כף.
שלב 2
0 דקות
מניחים את חצאי הדלועים בתבנית ומברישים בשמן זית.
שלב 3
20 דקות
אופים בתנור שחומם מראש בחום של 180 מעלות כ-20 דקות, או עד שהדלעת רכה.
שלב 4
20 דקות
מבשלים את הקינואה במים רותחים כ-20 דקות. מסננים משאריות המים ומקררים.
שלב 5
0 דקות
מערבבים את הקינואה בקערה, יחד עם כל מרכיבי המלית - פירות יבשים, סויה, סילאן, אגוזי לוז, נענע, קינמון, חומץ, מיץ ליים, שמן זית ומוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
שלב 6
0 דקות
ממלאים את חצאי הדלועים במלית המוכנה.
שלב 7
20 דקות
אופים בתנור שחומם מראש בחום של 100 מעלות, 10 דקות עם נייר כסף ועוד 10 דקות ללא נייר כסף.
שלב 1
מתוך
7
חותכים את הדלועים לחצאים ומרוקנים מגרעינים בעזרת כף.
שלב 2
מתוך
7
מניחים את חצאי הדלועים בתבנית ומברישים בשמן זית.
שלב 3
מתוך
7
אופים בתנור שחומם מראש בחום של 180 מעלות כ-20 דקות, או עד שהדלעת רכה.
שלב 4
מתוך
7
מבשלים את הקינואה במים רותחים כ-20 דקות. מסננים משאריות המים ומקררים.
שלב 5
מתוך
7
מערבבים את הקינואה בקערה, יחד עם כל מרכיבי המלית - פירות יבשים, סויה, סילאן, אגוזי לוז, נענע, קינמון, חומץ, מיץ ליים, שמן זית ומוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
שלב 6
מתוך
7
ממלאים את חצאי הדלועים במלית המוכנה.
שלב 7
מתוך
7
אופים בתנור שחומם מראש בחום של 100 מעלות, 10 דקות עם נייר כסף ועוד 10 דקות ללא נייר כסף.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 1