המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים בקערה קטנה את השום הכתוש, חצי מכמות הפטרוזיליה, מלח פלפל ומוסיפים מעט שמן זית.
מכניסים את העיסה לבטן הדגים.
מניחים את שני הדגים הממולאים בתבנית אפיה.
מפזרים מעליהם את פרוסות העגבניה והבצל.
מכניסים לגריל שחומם ל- 180 מעלות ל- 25 דקות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0