המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים בקערה קטנה את השום הכתוש, חצי מכמות הפטרוזיליה, מלח פלפל ומוסיפים מעט שמן זית.
מכניסים את העיסה לבטן הדגים.
מניחים את שני הדגים הממולאים בתבנית אפיה.
מפזרים מעליהם את פרוסות העגבניה והבצל.
מכניסים לגריל שחומם ל- 180 מעלות ל- 25 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0